Bekijk onze voorraad
Werkplaats​afspraak
Neem contact met ons op

nieuws Rustman’s Automobielbedrijf BV Vers van de pers

Het vertrouwde adres sinds 1906! Rustman Autobedrijf

Per 1-1-2010 is ons bedrijf gevestigd aan de Eysinkweg 69, 2014 SB te Haarlem. Hier vertegenwoordigen wij het merk Nissan. U kunt bij ons uitstekend terecht voor verkoop, reparatie, onderhoud en occasions van het merk Nissan. Ook voor Nissan onderdelen en accesoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Sinds 1994 zijn wij Kia Specialist. Wij hebben al 25 jaar uitgebreide Kia ervaring! U kunt bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe of  gebruikte Kia, maar ook voor deskundige reparatie en onderhoud van uw Kia, met behoud van de 7 jaar fabrieksgarantie en recht op internationale pechhulp bent u bij ons aan het juiste adres!

Sinds de start van ons bedrijf in 1906 voeren wij  onderhoud en reparaties uit aan alle merken auto’s.  Per 1-1-2018 hebben wij ons aangesloten bij Vakgarage. Als Vakgarage bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundig onderhoud en reparatie van alle merken met behoud van fabrieksgarantie. U bent bij ons aan het juiste adres voor APK keuring, airco onderhoud en reparatie, banden, schadeherstel met behoud van fabrieksgarantie en 4 jaar Focwa garantie, ruitreparatie en vervanging. Tevens leveren wij onderdelen en schadedelen voor zowel Nissan als Kia.

Contact

Rustman Autobedrijf

  • Direct contact met de juiste persoon
  • Bij ons is een klant nog een mens
  • Meer betrokkenheid bij het bedrijf
  • Specialisten voor Kia en Nissan
  • Korte communicatielijnen

Onze diensten en services Bekijk de laatste werkplaatsacties

Klantvriendelijkheid en korte lijnen Rustman Autobedrijf

Rustman’s Automobielbedrijf BV
Homenissan