Specialist in Kia Al 25 jaar ervaring met het merk KIA

Vanaf 1994 tot en met 2017 zijn wij KIA Dealer geweest voor Haarlem, Heemstede en omstreken. Wij hebben meer dan 27 jaar ervaring met het merk KIA. Onze monteurs zijn opgeleid volgens het KIA Trainingsprogramma. Een aantal van onze autotechnici hebben het hoogste niveau van Kia Master Technician behaald. Sinds 2018 presenteren wij ons als Specialist in Kia. Wij onderhouden en repareren uw Kia, volgens de Kia fabrieksvoorwaarden, waardoor de 7 jaar Kia fabrieksgarantie gewaarborgd blijft. En de prijs? U bent bij ons altijd voordelig uit. Onze prijzen zijn altijd lager dan de vastgestelde Kia onderhoudstarieven!

Internationale Pechhulp: U kunt bij ons internationale pechhulp voor uw auto afsluiten. Dit doen wij onder de vlag van de Vakgarage Pechhulp (VHD). Deze service is 24 uur per dag bereikbaar met Nederlandstalige helpdesk, beschikbaar door heel Europa en ook aan huis. Bovendien geldt de Vakgarage pechhulp ook voor uw aangekoppelde aanhanger en/of caravan. En tijdens kantooruren zullen wij bij beschikbaarheid van monteurs, zoals u van ons gewend bent, zelf naar u uitrijden om u weer snel op weg te helpen.

Bent u op zoek naar een Kia? Ook daarbij kunnen wij u assisteren. Wilt u inspiratie opdoen voor een KIA? Kijk dan alvast op de site van Kia.

Bent u op zoek naar een betrouwbare gebruikte Kia ? Kijk dan gerust even op deze site bij de occasions. Staat uw nieuwe auto er niet bij? Dan zoeken wij graag voor u een passende occasion bij een van onze collega’s. Wij helpen u graag verder in onze showroom aan de Eysinkweg 69, te Haarlem.

Onze monteurs zijn breed opgeleid en worden doorlopend getraind met de nieuwste technieken, zodat wij vakkundig onderhoud en reparatie voor alle merken auto’s kunnen blijven uitvoeren. Ook voor elektrische auto’s (EV) en Hybride auto’s (HEV en PHEV) beschikken wij over de juiste opleidingen en certificaten . Wij beschikken over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen, die speciaal voor reparatie en onderhoud van uw auto ontwikkeld zijn. Wij verkopen al jaren alle merken occasions bij Rustman’s Automobielbedrijf. Ons motto is dan ook: Het maakt niet uit wat voor een automerk of type u rijdt, als het maar een Rustman-auto is!

HomeSpecialist in Kia